Toimisto 

Klubitalo ja ravintola suljettu.

Tiedotettavaa/huomioitavaa:

Greenfee:

20 € / aikuiset

10 € / juniori ja opiskelija

Senioritoimikunta

 

Yyteri Golf ry:n seniorien toimintasuunnitelma vuodelle 2021

Yleistä

Golf yhdistää eri ikäiset seniorit terveelliseen liikuntaan luonnossa. Kisatapahtumat pelataan iloisella ja positiivisella asenteella. Osallistutaan seniorien järjestämiin peleihin ja tapahtumiin sekä seuraotteluihin.   

Tapahtumat

Tammi- maaliskuussa teemme lajiharjoittelua Karhuhallissa. Syksyllä järjestetään illanvietto, jossa palkitaan parhaat pelaajat.

Osallistutaan seuran / yhtiön järjestämien kilpailujen toimitsijatehtäviin, kunnostustalkoisiin ja sääntökoulutustilaisuuksiin.

Pelit

Pelipäivät ovat maanantai ja torstai. Kaikki pelit pelataan normaalin ajanvarauksien kautta. Kilpailut ovat kevät-, kesä- ja syyskisa. Kaikissa kisoissa on omat sarjansa naisille ja miehille. Kolme parasta palkitaan kussakin sarjassa.

Seuraottelut

Toukokuussa pelataan seuraottelu YG-UGK Yyterissä. Kesäkuussa pelataan Raumalla seuraottelu RG-YG. Touko- kesäkuussa pelataan kaksiosainen seuraottelu PGK:n kanssa. Elo- syyskuussa pelataan kaksiosainen seuraottelu NaG:n kanssa. Seuraottelujen osanottajamäärä Yyterissä on rajattu 72 pelaajaan.

Matkat

Syyskuussa tehdään pelimatka Pärnuun 5.-8.9.2021, jossa pelataan White Beach Golfin ja Pärnu Bay Golf Linksin kentät.

Kokoukset

Huhtikuussa järjestetään seniorien kevätkokous, jossa esitellään toimintakertomus vuodelta 2020 ja kilpailukalenteri sekä seuraottelujen päivämäärät vuodelle 2021. Seniorien tilinpäätös, kirjapito ja tilintarkastus hoidetaan Yyteri Golf ry:n toimesta.

Syyskuussa järjestetään seniorien syyskokous, jossa esitellään seuraavan vuoden toimintasuunnitelma, talousarvio sekä valitaan senioritoimikunnan puheenjohtaja ja senioritoimikunta.

Talous

Talous pidetään hyvänä tekemällä talkootyötä ja elämällä säästeliäästi vuonna 2021

Tiedottaminen

Tiedotus hoidetaan Yyteri Golf ry:n nettisivujen, klubin ilmoitustaulujen ja sähköpostin kautta.

 

Yyteri Golf ry / Senioritoimikunta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#yyterigolf