Toimisto

  • ma-pe klo 10-14

Ravintola

  • Suljettu

Kentänhoito tiedottaa/huomioitavaa:

Greenfee:

20 € aikuinen

10 € juniori

Senioritoimikunta

Yyteri Golf ry:n seniorien toimintasuunnitelma vuodelle 2019
Senioreille golf on kuntoilua, virkistystä ja sosiaalista kanssakäymistä. Pelaamalla etiketin mukaisesti iloisella mielellä toimimme esimerkkinä myös muille pelaajille. Positiivinen elämänasenne, menneistä kokemuksista oppiminen ja katseen suuntaaminen tulevaisuuteen ohjaavat toimintaamme.
Tapahtumat
Talvikuukausina suoritamme lajiharjoittelua Karhuhallissa. Keväällä järjestetään ravintolailta, jossa on monipuolista ohjelmaa ja tapaamme pelikavereita menneen kesän koitoksia muistellen ja uusia ideoita kehitellen.
Perinteinen lyöntiharjoittelu aloitetaan keväällä Yyterin rangella ja pelikauden alussa huhtikuussa osallistutaan kentän kunnostustalkoisiin.
Osallistutaan YG ry:n kilpailujen toimitsijatehtäviin sekä osallistutaan kilpailu- ja sääntökoulutukseen kilpailutoimikunnan avustuksella.
Pelit ja kilpailut
Kentän auettua aloitamme talviviheriöillä euron kisalla. Kesäviheriöille siirryttäessä pelaillaan erilaisten teemojen merkeissä. Kesäkilpailut järjestetään kesä-, heinä- ja elokuussa. Kesäkaudella järjestetään myös seniorien reikäpelikilpailut. Syyskilpailu pelataan syys- ja lokakuussa. Kaikissa kisoissa on omat sarjat naisille ja miehille.
Halukkaat osallistuvat Suomen Golfseniorien Lounais-Suomen aluetourin osakilpailuihin.
Kesäkauden aikana pelaamme 2-osainen seuraottelu PGK:n kanssa.
Toukokuussa pelataan seuraottelu Yyterissä UGK:n senioreita vastaan. Syksyllä on 2-osainen NaG-YG senioriseuraottelu. Seuraottelu RG:tä vastaan pelataan Raumalla. Syyskauden päättäjäisjuhlassa jaetaan palkinnot kauden parhaiten menestyneille pelaajille.
Matkat
Maaliskuussa osa senioreista matkaa etelän lämpöön Tunisiaan valmistautumaan kesän koitoksiin.
Kesämatka tehdään kesäkuun alkupuolella kotimaan kentille.
Elokuussa pelimatka suuntautuu Viron Saarenmalle.
Kokoukset
Huhtikuussa järjestetään seniorien kevätkokous, jossa esitellään toimintakertomus vuodelta 2018 sekä tilinpäätös vuodelta 2018 ja kilpailukalenteri 2019.
Lokakuussa on syyskokous, missä valitaan seuraavan vuoden toimihenkilöt ja päätetään tulevan kauden toimintasuunnitelma ja talousarvio.
Talous
Talous pidetään hyvänä tekemällä talkootyötä ja elämällä säästeliäästi vuonna 2019.
Tiedottaminen
Tiedotus hoidetaan nettisivujen, klubin ilmoitustaulujen ja sähköpostin kautta.
7.10.2018
YG ry:n senioritoimikunta

#yyterigolf