Toimisto 

Ravintola, klubitalo ja pukuhuoneet

  • Avoinna päivittäin klo 9-19.

Kentänhoito tiedottaa/huomioitavaa:

Greenfee:

40 € / aikuiset

20€ / juniori ja opiskelija

Senioritoimikunta

Yyteri Golf ry:n seniorien toimintasuunnitelma vuodelle 2020

Senioreille golf on kuntoilua, virkistystä ja sosiaalista kanssakäymistä. Pelaamalla etiketin mukaisesti iloisella mielellä toimimme esimerkkinä myös muille pelaajille. Positiivinen elämänasenne, menneistä kokemuksista oppiminen ja katseen suuntaaminen tulevaisuuteen ohjaavat toimintaamme.

Tapahtumat

Talvikuukausina suoritamme lajiharjoittelua Karhuhallissa. Keväällä järjestetään illanvietto, jossa on monipuolista ohjelmaa ja tapaamme pelikavereita menneen kesän koitoksia muistellen ja uusia ideoita kehitellen.

Perinteinen lyöntiharjoittelu aloitetaan keväällä Yyterin rangella ja pelikauden alussa huhtikuussa osallistutaan kentän kunnostustalkoisiin.

Osallistutaan YG ry:n kilpailujen toimitsijatehtäviin sekä osallistutaan kilpailu- ja sääntökoulutukseen kilpailutoimikunnan avustuksella.

Pelit ja kilpailut

Kentän auettua aloitamme talviviheriöillä euron kisalla. Kesäviheriöille siirryttäessä pelaillaan erilaisten teemojen merkeissä. Kesäkilpailut järjestetään kesä-, heinä- ja elokuussa. Kesäkaudella järjestetään myös seniorien reikäpelikilpailut. Syyskilpailu pelataan syys- ja lokakuussa. Kaikissa kisoissa on omat sarjat naisille ja miehille.

Halukkaat osallistuvat Suomen Golfseniorien Lounais-Suomen aluetourin osakilpailuihin.

Kesäkauden aikana pelaamme 2-osainen seuraottelu PGK:n kanssa.

Toukokuussa pelataan seuraottelu Uudessakaupungissa UGK:n senioreita vastaan. Syksyllä on 2-osainen YG-NaG senioriseuraottelu. Seuraottelu RG:tä vastaan pelataan Yyterissä.
Syyskauden päättäjäisjuhlassa jaetaan palkinnot kauden parhaiten menestyneille pelaajille.

Matkat

Huhtikuussa osa senioreista matkaa etelän lämpöön Tunisiaan valmistautumaan kesän koitoksiin.

Kesämatka tehdään kesäkuun alkupuolella kotimaan kentille.

Elokuussa pelimatka suuntautuu Viroon.

Kokoukset

Huhtikuussa järjestetään seniorien kevätkokous, jossa esitellään toimintakertomus vuodelta 2019 sekä tilinpäätös vuodelta 2019 ja kilpailukalenteri 2020.

Lokakuussa on syyskokous, missä valitaan seuraavan vuoden toimihenkilöt ja päätetään tulevan kauden toimintasuunnitelma ja talousarvio.

Talous

Talous pidetään hyvänä tekemällä talkootyötä ja elämällä säästeliäästi vuonna 2020.

Tiedottaminen

Tiedotus hoidetaan nettisivujen, klubin ilmoitustaulujen ja sähköpostin kautta.

YG ry:n senioritoimikunta

#yyterigolf