Toimisto
Arkisin ma-pe klo 10 - 15

Golfravintola Gomee
Avoinna päivittäin klo 9 - 15
Lounas ma-pe klo 10:30 - 14

Kentänhoito tiedottaa/huomioitavaa:

Syysgreenfee:

20 € aikuinen

10 € juniori

Senioritoimikunta

Yyteri Golf ry:n seniorien toimintasuunnitelma vuodelle 2018

Senioreille golf on kuntoilua, virkistystä ja sosiaalista kanssakäymistä. Pelaamalla etiketin mukaisesti iloisella mielellä toimimme esimerkkinä myös muille pelaajille. Positiivinen elämänasenne, menneistä kokemuksista oppiminen ja katseen suuntaaminen tulevaisuuteen ohjaavat toimintaamme.

Pelikauden toimintaa yleisesti

Talvikuukausina suoritamme lajiharjoittelua Karhuhallissa. Helmikuussa järjestetään ravintolailta, jossa virkistäydymme ja tapaamme pelikavereita menneen kesän koitoksia muistellen ja uusia ideoita kehitellen. Maaliskuussa osa senioreista matkaa etelän lämpöön Espanjaan valmistautumaan kesän koitoksiin. Perinteinen lyöntiharjoittelu aloitetaan keväällä Yyterin rangella ja pelikauden alussa huhtikuussa osallistutaan kentän kunnostustalkoisiin. Osallistutaan YG ry:n kilpailujen toimitsijatehtäviin yhdessä naistoimikunnan kanssa osallistutaan kilpailu- ja sääntökoulutukseen kilpailutoimikunnan avustuksella. Järjestetään pelimatkat, kesäkuussa kotimaahan ja elokuussa periteisesti Viroon. 

Kokoukset ja tapaamiset

Huhtikuussa järjestetään seniorien kevätkokous, jossa viimeistään yhdessä sovimme kesä- ja syyskilpailujemme säännöt sekä etsimme toimintamme kehittämiskohteita. Syyskokouksessa valitaan seuraavan vuoden toimihenkilöt ja päätetään tulevan kauden toiminnan suuntaviivoista. Syyskauden päättäjäisjuhlassa jaetaan palkinnot kauden parhaiten menestyneille pelaajille

Kentän auettua aloitamme talviviheriöillä euron kisalla. Kesäviheriöille siirryttäessä pelaillaan erilasten teemojen merkeissä. Kesäkilpailut järjestetään kesä-, heinä- ja elokuussa. Kesäkaudella järjestetään myös seniorien reikäpelikilpailut. Syyskilpailu pelataan syys- ja lokakuussa. Kaikissa kisoissa on omat sarjat naisille ja miehille. Lisätään kisoihin vielä haluttaessa lähimmäksi lippua ja pisimmän lyönnin osakilpailuja. Halukkaat osallistuvat Suomen Golfseniorien Lounais-Suomen aluetourin osakilpailuihin. Kesäkauden aikana pelaamme 2-osainen seuraottelu PGK:n kanssa. Kilpailun sääntöjä ja pelimuotoa tarkistellaan talvella yhdessä PGK:n senioritoimikunnan kanssa. Kesäkuussa pelataan seuraottelu Uudessakaupungissa UGK:n senioreita vastaan. Myös 2- osainen NaG-YG senioriseuraottelu jatkuu. Seuraottelu RG:tä vastaan pelataan elokuussa Yyterissä. Marraskuussa talviviheriöillä pelikausi jatkuu euron kisojen, kunnes kenttä suljetaan. Lisäksi mietitään mahdollisia uusia pelimuotoja ja yhteistapahtumia.

Tiedottaminen

Klubin ilmoitustaulut ja YG:n nettisivujen senioritoimikunta-kohta toimivat suorien sähköpostitiedotteiden lisäksi seniorien informaatiolähteinä. Tiedottamista tapahtuu lisäksi kevät-, kesä- ja syyskisojen yhteydessä. Tapahtumakalenteri YG:n nettisivuilla toimii selkeimpänä ohjeena koko pelikauden toiminnalle.

27.9.2017

YG ry:n senioritoimikunta

#yyterigolf