Toimisto 

Ravintola palvelee ma-pe klo 10-15.

Klubitalo avoinna arkisin klo 10-15. Pukuhuoneet ja saunat pois käytöstä. 

Tiedotettavaa/huomioitavaa:

Greenfee:

20 € / aikuiset

10 € / juniori ja opiskelija

Ladykapteenin palsta

Hei golfarit!

Olen Susanna Nurmi alias Suski seuramme uusi Ladykapteeni, palveluksessanne. Kiitos Siru, mahtavasta, pitkästä ja menestyksekkäästä työstä naisten golfin ja seuratoiminnan parissa. Tästä on hyvä jatkaa. 

Olen aktiivisesti harrastanut golfin peluuta 14 vuotta. Tuoreessa muistissa on vieläkin ne ensi kosketukset golfiin, kun ilta myöhään kiersin kenttää ja innoissani, välillä tuskissani löin palloa eteenpäin ja ainahan se pallo jossakin vaiheessa löysi tiensä sinne reikään. Koukkuun jäin ja sillä väylällä ollaan. 

Kevät oli jälleen suht pitkään kylmä, mutta sittenhän kesä aivan kuin räjähti silmille. Ihanaa kun vihdoinkin päästään tosi toimiin valkoisen, keltaisen, oranssin tai pinkin pallon perään kauniille kotikentällemme. Raikkaat aamut ja rauhalliset iltakierrokset saavat jälleen golfarin sydämen oikeaan sykkeeseen. Luvassa on paljon yhteistä toimintaa kaikille golfista pitäville koko kauden ajaksi; Naisten illat aina keskiviikkoisin, Kerää 100-pistettä, Kielon kisa, Haastehanskat, Jazz scramble, uusi "täyskymppi" -kisa, Ecletic -kerää kauden paras kierros, Lady Cup reikäpelit, Naisten golfmatka ym. ym. ja tietenkin ihan muuten vaan golfausta ystävien ja uusien tuttavien kanssa.

Tule siis mukaan ja osallistu, kiskaise vaikka hihasta, mielelläni myös golfaan kanssasi! 

Aurinkoista golfkesää ja mukavia golfkokemuksia kaikille!

Suski, ladykapteeni

 

 

 

  

#yyterigolf