Caddiemaster -toimisto

  • Päivittäin ma-su klo 8-20

Golfravintola Gomee

  • Päivittäin ma-su klo 8-22
  • Lounas ma-pe klo 10.30-15
  • Lounas la-su klo 11.30-16

Kentänhoito tiedottaa/huomioitavaa:

Greenfee:

45 € aikuinen

25 € juniori

Veli-Petri Vehkaojasta junioritoimikunnan uusi veturi

Seuran pitkäaikainen jäsen Veli-Petri "Wellu" Vehkaoja ottaa junioritoimikunnan vetovastuun tuleville vuosille. Vuodesta 2014 junioritoimikuntaa vetänyt Toni Aalto siirtyy enemmän toiminnan puolelle ja valmennuksen pariin.

"Wellusta saamme oivan uuden puheenjohtajan. Hän ei varmasti pelkää avata suutansa ja asiat  etenevät jämäkästi eteenpäin. Olen erittäin innostuneena seurannut mitä viimeisen kuukauden aikana on tapahtunut. Junioritoimikuntaan on myös tullut uusia ihmisiä ja tekemisen meininki on sydäntä lämmittävää.

Itse jään toiminnasta pois ainoastaan päättävistä elimistä. Näin päätimme Kangasniemen Juhan kanssa tehdä marraskuussa kun saimme kutsun pyörittää valmennusta ja shoppia yrityksen kautta. Emme voineet nähdä tilannetta, jossa olisimme olleet päättämässä seuran puolesta esimerkiksi hankinnoista." - taustoittaa Toni.

"Toki olemme Wellun ja junioritoimikunnan tukena. Autamme kaikin mahdollisin keinoin ja olemme päivittäisessa toiminnassa jatkuvasti mukana ideoimassa ja toteuttamassa. Varainkeruuta, valmentamista ja mahdollisuuksien luomista. Ne ovat edelleen ne pääasiat mihin haluamme aikaamme satsata juniorien hyväksi."

"Kun junioritoimikunnan vetämistä minulta kysyttiin niin olin erittäin innostunut ajatuksesta. Olen pitkään seurallut junioreiden touhuja ja siinä on ollut hieno draivi päällä. Nyt pääsen itse vaikuttamaan ja auttamaan uusien golffareiden kasvussa. Jo nyt on huomannut miten hyvä henki porukassa on ja asiat etenevät. Mennään tästäkin eteenpäin pienillä askelilla eteenpäin. Hienoja ja uusia asioita tulee tapahtumaan jo tänäkin kesänä." - Wellu kertoo ajatuksistaan.

Junioritoimikunnan kokoonpano

Veli-Petri Vehkaoja pj.
Marika Smrha
Johannes Karttunen
Jyri Välimäki
Isto Koikkalainen

#yyterigolf