Toimisto

  • ma-pe klo 10-14

Ravintola

  • Suljettu

Kentänhoito tiedottaa/huomioitavaa:

Greenfee:

20 € aikuinen

10 € juniori

Tunnelmia Leevin ja Roopen BMW Golf Cupin kansainvälisestä maailman finaalista

Jäsenemme Leevi Karimäki ja Roope Rajamäki olivat taannoin kisaamassa BMW Golf Cupin kansainvälisessä maailman finaalissa Meksikossa. Leevi kertoo nyt tunnelmia heidän upeasta "kerran elämässä" finaalimatkastaan:

"Kilpailussa oli mukana yli 100 kilpailijaa 34 eri maasta. Tapahtuman puitteet olivat juuri niin hienot kuin jokainen osaa kuvitella. Järjestelyt toimivat täydellisesti ja aikataulu kaikelle ohjelmalle oli todella hyvin suunniteltu. Missään kohtaa ei tullut kiire ja tekemistä oli juuri sopivasti. Päällimmäisenä reissusta jäi mieleen upeiden golfkenttien lisäksi Meksikolainen kulttuuri. Ihmiset olivat todella ystävällisiä ja iloisia. Pääsimme myös tutustumaan lukuisiin muiden maiden kilpailijoihin, joka oli ainakin itselleni reissun yksi parhaista puolista.

Itse kilpailu kesti kolme päivää ja se pelattiin kahdella eri kentällä. Toinen kentistä on valittu Meksikon hienoimmaksi ja molemmat kentät olivat suomipojan näkökulmasta katsottuna vähintääkin haastavia. Itse olin onnekas, kun sain pelata ensimmäisen kierroksen entisen ammattilaispelaajan kanssa, joka oli muuten pelannut US Openissakin. Tuolta kierrokselta tarttui mukaan paljon hyviä vinkkejä.

Kokonaisuudessaan reissu oli uskomattoman hieno. BMW painotti koko matkan ajan, että he haluavat luoda ”once in a lifetime”- kokemuksen. Sellainen se todellakin oli." - Leevi Karimäki, hcp 2,9.

Kuva

Kuva

#yyterigolf