Toimisto

Arkisin ma-pe klo 10-15

Huom! Suljettu viikolla 13.

Golfravintola Gomee

Lounas ma-pe klo 10.30-14

Kentänhoito tiedottaa/huomioitavaa:

Syysgreenfee:

20 € aikuinen

10 € juniori

Tiedote naisille tasoitusryhmässä 37-54

Tiedote naisille tasoitusryhmässä 37-54

Yyteri Golfin naistoimikunnan tulevan kauden painopistealueena on saada tasoitusryhmään 37-54 kuuluvia naisia aktivoitua golfin pariin. Haluamme kehittää toimintaa niille naisgolffareille, jotka eivät ole ehkä vielä päässeet alkua pidemmälle golfin harrastamisessa. Ideoimme kevään aikana naistoimikunnassa sellaisia toimintamuotoja, jotka on kohdistettu juuri aloittaville naisille ja sellaisille naisgolffareille, jotka ovat käyneet kurssin kauan sitten ja aloittaneet mutta jostakin syystä golf ei ole kuitenkaan sytyttänyt. Onko kurssin suorittamisen jälkeen tullut kynnys lähteä pelaamaan kentälle? Eikö ole pelikavereita? Yms.

Golfliitossakin on huomattu se asia, että tässä tasoitusryhmässä on eniten niitä, jotka myös lopettavat golfin ennen kuin ovat ehtineet kunnolla aloittaakaan. Seuroissa keskitytään helposti niihin, jotka ovat ylittäneet tietyn kynnyksen lähteä mukaan toimintaan. Mitä sellaista me voisimme tehdä Yyterissä, jotta saisimme sinut mukaan tähän mukavaan harrastukseen? Harjoituksia samantasoisessa ryhmässä, yhdessä tekemistä, sääntöopastusta vai mitä? Toivoisimme, että lähetät omat toiveesi meille, jotta voimme huomioida ne kautta suunnitellessamme. 

Naisten golfkauden avaus on Yyteri Golfin ravintolassa ti 24.4.2018 klo 18-20. Tule mukaan kuulemaan tulevan kauden suunnitelmista ja tutustumaan Yyteri Golfin naisiin. 

Lähetä ajatuksiasi s-postitse tuija.kiviaho@samk.fi

Naistoimikunnan puolesta Tuija Kiviaho, naistoimikunnan pj.

#yyterigolf