Toimisto 

Ravintola, klubitalo ja pukuhuoneet

  • Avoinna päivittäin klo 9-19.

Kentänhoito tiedottaa/huomioitavaa:

Greenfee:

40 € / aikuiset

20€ / juniori ja opiskelija

Kilpailu -ja tasoitustoimikunnan tiedote

Kauden alussa käyttöön otetun uuden tasoitusjärjestelmän (WHS) sisäänajo ei kaikilta osin ole mennyt niin kuin alunperin oli ajateltu. Tällä hetkellä kuitenkin tasoitukset kirjaantuu järjestelmiin aika mukavasti vaikkakin tietyissä tapauksissa on omat haasteensa.

Kaikesta huolimatta pelaajien on silti huolehdittava kilpailuihin mennessään tarkistaa että tasoitus on oikein. Jos kaikki edelliset kierrokset eivät ole vielä kirjautuneet järjestelmään niin siitä on informoitava kilpailun järjestäjälle. Liian suurella pelitasoituksella kilpailuissa pelaaminen johtaa hylkäykseen.

LINKKI uusiin tasoitusmääräyksiin.

Kilpailutoimikunnan joka meillä toimii myös tasoitustoimikuntana tietoon on tullut epäilyjä tasoitusten mahdollisista väärinkäytöksistä. Tapauksia tutkitaan ja asianomaisia tullaan kuulemaan. Halutaan selvittää mistä poikkeukselliset tulokset tasoitushistoriassa johtuu. Asiaan ollaan saatu ohjeistusta myös Golfliiton asiantuntijoilta.

Tutustukaa ohessa oleviin tasoitusmääräyksiin ja noudattakaa niissä oleviä määräyksiä. Erityisesti muistuttaisin yllä mainittujen lisäksi sitä, että tasoituskierrokset pitää aina ilmoittaa etukäteen ja tasoituskierroksilla on aina pyrittävä pelaamaan paras mahdollinen tulos joka reiällä.

Tasoituskierroksien ja kilpailukierroksien tuloskortit on aina palautettava vaikka niissä ei olisikaan esim. hyväksyttävää lyöntipelitulosta kaikilta rei'iltä. Määräysten mukaan korttien palauttamatta jättäminen tai kierroksen lopettaminen kesken toistuvasti ilman hyväksyttävää syytä (esim. loukkaantuminen, sairastuminen, pimeän tulo) johtaa kurinpidoidollisiin toimenpiteisiin. Kortit pitää jättää joka tapauksessa tasoituslaskentaa varten.

Jos tuntuu ettei tasoitus ole oikealla tasolla, niin aina voi olla yhteydessä tasoitustoimikuntaan niin katsotaan mitä asialle voisi tehdä. Tasoitustoimikunnalla on velvollisuus puuttua pelaajan tasoituksiin jos se havaitsee ettei pelaajan tasoitus ole oikealla tasolla.

Mukavaa loppukesää ja tulevaa syksyä kaikille. Pelatkaa tasoituskierroksia ja osallistukaa tuleviin kisoihin. Jos tulee mieleen tasoitukseen liittyviä kysymyksiä, niin ottakaa yhteyttä palvelutoimistoon tai allekirjoittaneeseen.

Terveisin

Kilpailu-ja tasoitustoimikunnan puolesta Jarmo Juvonen

#yyterigolf