Caddiemaster -toimisto

  • Päivittäin ma-su klo 8-19

Golfravintola Gomee

  • Päivittäin ma-su klo 8-21
  • Lounas ma-pe klo 10.30-14
  • Lounas la-su klo 11.30-16

Kentänhoito tiedottaa/huomioitavaa:

Greenfee:

40 € aikuinen

20 € juniori

Kausi 2018 junioritoiminnan silmin

Mennyt kesä oli nyt neljäs täysi kausi junioritoiminnassa kun yhteisesti olimme jalkauttaneet junioritoiminnan strategian, Yhteinen matka 2020.
Aika menee valtavan nopeasti kun juniorit kehittyvät, kasvavat ja muutenkin on mukavaa.
 
Kauden 2018 aloitus toi muutamia muutoksia ja uusia kasvoja toimintaan. Allekirjoittaneesta leivottiin kauden alla uusi puheenjohtaja ja junioritoimikuntaan nimettiin uusia kasvoja.
 
Mennyt kausi startattiin perinteisesti kauden avajaisilla 28.4 Yyterissä ja uusitussa ravintolassa. Pienen infopaketin ja syömisten jälkeen kaikki pääsivät touhuamaan pihalle erilaisten aktiviteettien pariin. Huhut kertovat että joku pääsi ajamaan myös sähköharlikalla.
 
Kesän aikana toimineet ryhmät
- Leikkikoulu (aloittelijat ja kokeneemmat)
- Tytöt ja Pojat
- X-ryhmä
 
Yyterissä on erittäin hieno tilanne ohjaajien ja valmentajien osalta. Ryhmän henki on hieno ja jokaiseen ryhmään löytyy useampi ohjaaja. Useimmat heistä §ovat käyneet vähintään liiton 1. tason koulutuksen. Tällä hetkellä löytyy myös monta 2. tason käynyttä ja tälläkin hetkellä koulutuksessa on mukana yksi ohjaaja.
 
Kilpailuihin keskittyvällä X-ryhmäläisten osalta maanantain harjoitusten lisäksi kokoonnuttiin omiin harjoituksiin viikoittain. Ryhmäläisten pääkiertueena toimi Golfliiton Future Tour. Kesän aikana monen juniorin kaappi täyttyi uusilla pysteillä ja arvokasta kokemusta kertyi kilpagolfista.
 
Kesäkuussa vierailimme jälleen Vaasa Golfissa perinteisen leirin merkeissä. Vaasalaiset pitivät meistä hyvää huolta ja ehkä odotetuin ohjelmanumero, yögolf oli jälleen maineensa veroinen. Leirikilpailun pokaali matkasi tällä kertaa Yyteriin.
 
Kesällä oli myös paljon muuta toimintaa harjoitusten lisäksi. Yhtenä mukavana tapahtumana oli lähipelitesti Ladyt ja mini-lady.
 
Seuran omiin mestaruuskilpailuihin osallistui yhdeksän kilpailijaa. Haastajien sarjassa seitsemän ja aloittelijoissa kaksi.
 
Kauden päättäjäiset vietettiin syyskuun lopussa tuulisessa Yyterissä. Ohjelmassa oli erilaisia rasteja, palkintojen jako ja valopallokisa. Eksoottiseksi muodostunut sää vesitti yhdeksän reiän kierroksen mutta kaikilla oli erittäin hauskaa.
 
Kauden 2018 palkitut
 
- Julius Sylvänne, leikkikoulu
- Onni Mäkitalo, leikkikoulu
- Carla Peltoniemi, tytöt
- Aatu Vuorinen, pojat
 
Matti Grönman palkinto: Moona Aalto
Heikki Hakala palkinto: Aatu Vuorinen
 
Kausi 2018 oli myös varojen keruussa uuden oppimista. Palloja kerättiin Yyterin lammista, pestiin ja saatiin myyntiin Shopiin. Porin Puukaluste lähti tukemaan toimintaa juniorien omilla tiipusseilla, jotka nekin ovat Shopissa myynnissä.  Kentänvalvontaa ja muita puhdetöitä tekemällä pyrimme pitämään maksut maltillisina Yyterissä. Ensi kesän yksi iso kehityksen kohde on saada vanhemmat entistä aktiivisemmin toimintaan mukaan.
 
Iso kiitos kaikille toiminnassa mukana olleille sekä meitä tukeneille.
 
 
Veli-Petri Vehkaoja

Juha Kangasniemi
Toni Aalto
 
#yyterigolf