Toimisto

Arkisin ma-pe klo 10 - 15

Golfravintola Gomee

SULJETTU (avataan maaliskuussa 2019)

Kentänhoito tiedottaa/huomioitavaa:

Syysgreenfee:

20 € aikuinen

10 € juniori

Juniori -ja golfvalmennuksen kuulumisia kaudelta 2017

Näin kääntyy jälleen kliseisesti sanottuna kausi 2017 ehtoon puolelle ja ansaittu pieni tauko koittaa lajissamme. Nyt onkin hyvä aika puhaltaa vähän henkeä ja antaa uuden kauden golfkipinän syttyä omassa rauhassa.
 
Junioritoiminnan osalta kausi oli kolmas täysi kausi ja etenemme strategian mukaisesti kohti seuraavia askelia. Juniorien määrä harjoitusryhmissä on kohonnut yli 60:n mikä on uskomaton asia. Valitettavasti valtakunnallisesti samankaltainen kehitys ei ole todellisuutta vaan juniorien määrä on edelleen laskussa. 
 
Junioreiden valtakunnallinen jäsenmäärä vuonna 2017:
Pojat: 11080
Tytöt: 3530
Muutos vuoteen 2016 verrattuna= -522
 
Erittäin ilahduttavaa Yyterissä on nuorten lasten runsas ryhmä sekä tietysti energinen tyttöjen ryhmä. Olemme myös kevään ja syksyn välissä liikuttaneet yli 300 koululaista golfin parissa.
 
Jokaisessa ryhmässä meillä on tällä hetkellä 3-4 ohjaajaa, jotka tekevät erittäin arvokasta työtä, jotta voimme tälläistä toimintaa Yyterissä harjoittaa. Iso kiitos kaikille ohjaajille sekä myös vanhemmille ja toimintaa tukeneille.
 
Olemme ensi kaudeksi ottamassa isoja harppauksia ja suuntaamme katseita vuoteen 2020. Haluamme tarjota lapsille ja nuorille virikkeellisen ajanviettopaikan Yyterissä sekä laadukasta ohjattua toimintaa tasot huomioiden. Olemme keränneet palautteita toiminnastamme ja otamme niistä nyt koppeja. Aina pitää muistaa ja ymmärtää se että olemme edelleen kehittyvä golfseura. Opettelemme asioita ja sen kautta pyrimme parantamaan toimintaamme. Iso asia meillä on ollut että kaikki voivat harrastaa ja kustannukset pysyvät matalina.
 

Alkeiskurssit ja seuravalmennukset

Mennyt kesä oli historiassaan toinen kun seuravalmennus vastasi Yyterissä alkeisopetuksesta, seuravalmennuksesta ja yksityistunneista.
 
Alkeiskurssien osalta pääpaino on ollut rohkaista uusia lajinharrastajia heti pelaamaan alkeiskurssin jälkeen ja nauttimaan itse pelistä mutta myös ympäröivästä luonnosta.Lajin teknistä opetusta ei tietenkään ole unohdettu ja myös sääntö- ja etikettiasioita on huolella käyty läpi. Asioiden painotusta on hieman viilailtu ja mukaan on tuotu myös yksilöllisyys sensomotoriikan kautta. Kokeilut ovat olleet innostavia ja oppimiskynnystä on pystytty madaltamaan. Näiden ja tietenkin monien asioiden summana alkeiskurssin kävijöistä todella moni on myös päätynyt heti pelaamaan kun isoin jännitysmomentti on saatu karistettua jo alkeiskurssilla. Tänä kesänä uusia alkeiskurssilaisia oli vajaa 40. 
 
Kahtena kesänä kokellut seuraharjoitukset ovat olleet tiettyjen aihealueiden osalta todella suosittuja. Iso kiitos kaikille harjoituksiin osallistuneille. Paljon on tullut palautettua oman pelin kehittymisestä ja on niitä vinkkejä kuulemma kavereillekin jaettu. Näiden kokemusten kautta tulemmekin ensi kesänä laajentamaan tarjontaa klinikoiden myötä etenkin keväällä.
 
Se että miten olemme asioita tehneet on aiheittanut keskustelua niin omassa yhteisössämme kuin laajemmaltikin suomen golfpiireissä. Olemme alusta asti tiedostaneet että uimme valtavirtaa vastaan valmennuksessa ja aiheutamme keskustelua. Keskustelu on aina positiivinen asia.
 
Kuva
Iso asia tämän tiimoilta koettiin loppukesästä kun kävi ilmi että seuravalmennus on pärjännyt erittäin hyvin Pelaaja Ensin -kyselyn tuloksissa valtakunnallisesti ja Kangasniemen Juha on ollut koko suomen ranking nr. 1 kun kysyttiin suositteluhalukuutta! Oheisessa kuvassa Golfliiton kalvo, jota on esitelty monessa tilaisuudessa ja Juha listalla ykköspisteillä. Näitä asioita ei keväällä 2014 voinut edes kuvitella mutta nyt ne ovat todellisuutta. Juhalle iso kiitos panoksesta junioritoiminnassa ja valmennuksessa. Professional.
 
Tässä kohtaa haluamme kiitää kaikkia Yyteriläisiä siitä että olemme saaneet näin positiivisen vastaanoton. Meillä on ollut helppo toimia Yyterissä. Kiitos kaikille valmennuksessa käyneille, yhteistyökumppaneille, toimiston väelle sekä seuran päättäjille. Lämmin kiitos seuran väistyvälle puheenjohtajalle, joka on tukenut toimintaamme uskomattomalla tavalla. Kiitos Hannu!
 
Kiitos menee myös kenttähenkilökunnalle, jotka ovat aina auliisti vastanneet pyyntöihimme. Makoisa kiitos Kaisalle, Paulalle ja ravintolan väelle huolenpidostamme.
 
Se mitä tulevaisuudessa tulee tapahtumaan on tarkoin suunniteltua ja pitkäjänteistä toimintaa. Pyrimme asioista kertomaan mahdollisimman pian ja varmaankin jo tässä kuussa.
 
Mukavaa loppuvuotta ja muistakaa pitää golfkuntoa yllä.
 
Toni Aalto
Juniori- ja valmennustoimikunta
 
#yyterigolf