Toimisto

Avoinna ma-pe klo 10 - 15

Golfravintola Gomee

Avoinna päivittäin klo 9 - 18

Lounas ma-pe klo 10:30 - 14

Brunssi la-su klo 10:30 - 15

Kentänhoito tiedottaa/huomioitavaa:

Greenfee:

20 € aikuinen

10 € juniori

Aloita Golf Yyterissä

Golf on parhaimmillaan hauskoja hetkiä, rentoutumista luonnon äärellä, sopivaa kisailua ja mukavaa yhdessäoloa - Yyteri Golf tarjoaa erinomaiset puitteet golfin aloittamiselle.

1. Kokeile golfia

Kaikki ovat tervetulleita kokeilemaan golfia. Saapuessasi golfkentälle, kannattaa ensin suunnata caddiemasterin luokse ja ilmoittaa, että haluaisit kokeilla golfia. Voit tulla yksin, kaverin kanssa tai isommalla porukalla ja ottaa pienestä pallosta ilo irti. Harjoitusalueemme ovat auki aamusta iltaan ja caddiemasterilta saat mailoja lainaksi. Golfin kokeileminen on edullista ja hauskaa, ennenkuin huomaatkaan olet jo koukussa upeaan lajiin.

  • Rangella korillinen palloja vain 2,50 €

2. Alkeiskurssi tai seuran junioriharjoitukset

Suositeltava tapa päästä sisälle golfpelin saloihin on osallistua alkeiskurssille. Perheen nuorimmille seuran junioriharjoitukset ovat myös oivallinen tapa aloittaa golf. Aiempaa kokemusta golfista ei tarvita. Ammattitaitoinen golfvalmentaja opastaa kurssilla oikeat peruslyöntitekniikat, säännöt ja etiketin, joita pelaaja golfkentällä tarvitsee. Kurssin aikana saat käyttöösi mailat ja pallot. Kurssilla tulet oppimaan kaiken oleellisen golfiin liittyen helposti ja varmasti oikein.

  • Alkeiskurssi: 170 € aikuinen / 90 € juniori
  • Kauden alkeiskurssit ja lisätietoa löydät täältä

3. Green card

Alkeiskurssin päätteeksi jokainen pelaaja suorittaa itselleen Green Cardin, joka on kuin golfin ajokortti. Tavoitteena on varmistaa, että pelaajalla on riittävät tiedolliset ja taidolliset valmiudet pelata golfia sujuvasti ja turvallisesti.

Green Card– suoritus sisältää kolme osa-aluetta: säännöt, etiketti eli golfkäytös ja pelitaito. Nämä taidot testataan kirjallisella sääntökokeella sekä golfkentällä pelattavalla pelikokeella. Green Card  on myös osavaatimus sille, että pääset pelaamaan useimmille golfkentille. Jos olet jo taitaja, voit suorittaa vain Green Cardin eli pelikokeen myös ilman kurssia.

  • Sisältyy alkeiskurssin hintaan
  • Pelkkä Green Card- suoritus ilman kurssia myös mahdollista

4. Jäsenyys

Kun olet saanut tarpeeksi tuntumaa golfiin, seuraava vaihe on seuraan liittyminen. Suomen Golfliiton alaisen seuran jäsenenä saat jäsen- ja tasoituskortin, golflehden vuosikerran kotitalouteesi sekä vakuutuksen kentällä tapahtuvien tapaturmien varalta ja toki pelitasoituksen 54. Yyteri Golf järjestää lisäksi jäsenilleen monenlaisia kilpailuja, opetusta ja tapahtumia. 

Jäseneksi pääset helposti ja vaivattomasti täyttämällä jäsenhakemuksen.

  • Yyteri Golfin jäsenmaksu: 80 € aikuinen / 40 € juniori

5. Pelaaminen

Tarjoamme pelaamisen nautintoon monia eri vaihtoehtoja:

  • 10 -kortti, 380 €
  • Kausipelioikeus
  • Oma osake ja pelioikeus, markkinahintaan, lisätietoja toimitusjohtajalta

Henkilökuntamme opastaa mielellään, jos mieleesi tulee mitä tahansa kysymyksiä golfiin liittyen. Tule mukaan golfin kiehtovaan maailmaan!

#yyterigolf