Toimisto

Arkisin ma-pe klo 10-15

Huom! Suljettu viikolla 13.

Golfravintola Gomee

Lounas ma-pe klo 10.30-14

Kentänhoito tiedottaa/huomioitavaa:

Syysgreenfee:

20 € aikuinen

10 € juniori

Aloita Golf Yyterissä

1. Kokeile golfia

Kaikki ovat tervetulleita kokeilemaan golfia Yyteriin. Saapuessasi golfkentälle, kannattaa ensin suunnata caddiemasterin luokse ja ilmoittaa, että haluaisit kokeilla golfia. Maksuttomat harjoitusalueemme ovat auki aamusta iltaan ja caddiemasterilta saat mailoja lainaksi tarvittaessa.

  • Rangella korillinen palloja vain 2,50 €

2. Alkeiskurssi tai seuran junioriharjoitukset

Suositeltava tapa aloittaa golf on osallistua alkeiskurssille. Alkeiskurssien aikataulut ja paketit. Alkeiskurssin hinnat alkaen 150€ sisältäen 20€ lahjakortin Shopiin.

Perheen nuorimmille seuran junioriharjoitukset ovat myös oivallinen tapa aloittaa golf. Aiempaa kokemusta golfista ei tarvita.

Ammattitaitoinen golfvalmentaja opastaa kurssilla oikeat peruslyöntitekniikat, säännöt ja etiketin, joita pelaaja golfkentällä tarvitsee. Kurssin aikana saat käyttöösi mailat ja pallot. 

  • Alkeiskurssi alkaen: 150 € aikuinen / 90 € juniori

3. Green card

Alkeiskurssin päätteeksi jokainen pelaaja suorittaa itselleen Green Cardin, joka on kuin golfin ajokortti. Suorituksella varmistetaan että jokaisella alkeiskurssin käyneellä on hyvät valmiudet nauttia pelistä itsenäisesti kentällä.

  • Sisältyy alkeiskurssin hintaan

​4. Jäsenyys

Kun olet saanut tarpeeksi tuntumaa golfiin, seuraava vaihe on seuraan liittyminen. Suomen Golfliiton alaisen seuran jäsenenä saat jäsen- ja tasoituskortin, golflehden vuosikerran kotitalouteesi sekä vakuutuksen kentällä tapahtuvien tapaturmien varalta ja toki pelitasoituksen 54. Yyteri Golf järjestää lisäksi jäsenilleen monenlaisia kilpailuja, opetusta ja tapahtumia. 

Jäseneksi pääset helposti ja vaivattomasti täyttämällä jäsenhakemuksen.

  • Yyteri Golfin jäsenmaksu: 80 € aikuinen / 40 € juniori

5. Pelaaminen

Tarjoamme pelaamisen nautintoon monia eri vaihtoehtoja:

  • 10 -kortti, 380 €
  • Kausipelioikeus
  • Oma osake ja pelioikeus

Henkilökuntamme opastaa mielellään, jos mieleesi tulee mitä tahansa kysymyksiä golfiin liittyen.

#yyterigolf