Toimisto ja Klubitalo

  • caddiemaster-toimisto avoinna ma-la klo 8-18 ja su klo 8-17
  • p. 02 6308 320 tai caddiemaster@yyterigolf.fi
  • klubin alakerran wc-tilat käytettävissä toimiston aukioloaikoina. 

Ravintola

  • Auki take away - palveluin klo 9.00-17.00
  • Kulku klubin takaa terassin ovesta

Kentänhoito tiedottaa/huomioitavaa:

Greenfee:

40 € aikuinen

20 € juniori

Lounaslista

Viikko 22

MA 25.05. 

Porsaan noisettipihvit pekonikastikkeella (L,G) (Suomi) 

Perinteinen jauhelihakastike (L,G) (Suomi) 

TIISTAI 26.05. 

Täytetty jauhelihamureke (pekoni-sipuli) (L,G) (Suomi) 

Skånen pyttipannu (L,G) (Suomi) 

KESKIVIIKKO 27.05. 

Paistettua kalaa (L,G) (Puna-ahven) 

Porsaan ylikypsä rosvopaisti (L,G) (Suomi) 

TORSTAI 28.05. Jauhelihalasagne (L) (Suomi) 

Broilerin leike (L,G) + Curry-kermakastike (L,G) (Viro) 

PERJANTAI 29.05. 

Käristetyt Bratvurstit (L,G) (Suomi) + Jättilohkot (L,G) 

Grillipihvi (L,G) (Suomi) + Ruskeakastike (L,G) 

LAUANTAI 30.05. 

Päivän keitto (L,G) Jauheliha-nachovuoka (L,G) (Suomi) 

SUNNUNTAI 31.05. Päivän keitto (L,G) 

Kebabkiusaus (L,G) (Suomi)

 

#yyterigolf