Caddiemaster -toimisto

  • Päivittäin ma-su klo 9-17

Golfravintola Gomee

  • Päivittäin ma-su klo 9-18
  • Lounas ma-pe klo 10.30-14
  • Lounas la-su klo 11.30-15

Kentänhoito tiedottaa/huomioitavaa:

Greenfee:

38 € aikuinen

15 € juniori

Yyterin Tripla (Greensome)

Kolmen pelimuodon kisa 2 hengen joukkueille, 25 % yhteenlasketusta slopesta, max. parhaan pelaajan slope. Reiät 1-6 MODIFIOITU BESTBALL: Molemmat pelaajat pelaavat omaa palloaan reikään asti. Parin tulos, joka korttiin merkataan, on peliparin parempi bruttotulos.
Reiät 7-12 SCRAMBLE: Joukkue päättää lyöntijärjestyksensä itse. Jatkolyönnissä pallo asetetaan tuloskortinmitan päähän alkuperäisestä paikasta. (pl. viheriöt).
Reiät 13-18 GREENSOME: Molemmat pelaajat lyövät avauksen, jonka jälkeen valitaan parempi avaus. Avauslyöntiä jatkaa pelaaja, jonka avausta ei valittu. Peliä jatketaan lyöden avauspalloa vuorotellen. Ilmoittautuminen päättyy to 10.10. klo 16. Kilpailuruokana lounaspöytä. Lähdöt klo 10 alkaen teeltä 1 & 10.

#yyterigolf