Toimisto ja Klubitalo

  • suljettu 18.3.-9.4.2020 
  • henkilökunta palvelee etänä

Ravintola

  • Suljettu

Kentänhoito tiedottaa/huomioitavaa:

Greenfee:

20 € aikuinen

10 € juniori

Yyterin golfkausi 2020 alkaa NYT!

Hyvät golfyhteisömme jäsenet!

Hommahan lähtee uuden toimintamallin mukaisesti käyntiin pelioikeuksien hankinnalla. Tänä vuonna kaikki pelioikeudet hoituu kätevästi yhden luukun periaatteella toimiston kautta. Itsellesi sopivan pelioikeuden voit hankkia nettisivujen etusivulta löytyvän kaavakkeen kautta, sähköpostitse caddiemaster@yyterigolf.fi tai soittamalla toimiston numeroon p. 02 6308 320. Valittavana on tässä vaiheessa viikko-, kuukausi- ja kausipelioikeus tai henkilökohtainen 10 kierroksen kortti.

Junioreille ja opiskelijoille on myös tarjolla omat edulliset kausipelioikeutensa. Junioreilla (alle 21 v.) kausipelioikeuden hinta määräytyy 10 e / ikävuosi mukaan.

Tammikuun aikana pelioikeuden hankkineille on luvassa rahanarvoisia etuja. Samalla voit aloittaa pelaamisen jo talven aikana – aina kun kenttä sääolosuhteiden salliessa on pelikunnossa.

Pelioikeudet voit maksaa toimistolle käteiselle, pankki- tai luottokortilla tai liikuntaseteleitä hyödyntäen. Jos haluat valita laskutuksen, niin eräpäivä kauden 2020 pelioikeuksille on 31.3.2020. Halutessasi voit maksaa kausipelioikeudet myös osissa, jolloin viimeisen erän eräpäivä on 31.5. Tarkemmat ohjeet saat ensimmäisen laskun yhteydessä.

Lue lisää linkeistä alla ja katso uusi hinnasto.

Hyvää alkavaa golfkautta 2020!

#yyterigolf