Toimisto 

Klubitalo ja ravintola suljettu.

Tiedotettavaa/huomioitavaa:

Greenfee:

20 € / aikuiset

10 € / juniori ja opiskelija

Yyteri Golf mukaan uuteen kokonaisvaltaiseen klubijärjestelmään

Syksyn 2020 aikana porilainen WiseNetwork Oy sekä GameBook Oy ovat rakentaneet yhteistyössä kokonaispalvelua golfklubeille. WiseNetworkin kehittämä WisePlatform on CRM-ohjattu ratkaisu asiakkuudenhallintaan, myyntiin, markkinointiin ja taloushallintoon. WisePlatformin päälle on tehty toimialakohtaisia järjestelmäratkaisuja useille eri toimialoille. Tyytyväisiin käyttäjiin lukeutuvat useat SM-liiga -joukkueet, kymmenet kuntosalit sekä liikuntakeskukset. WiseGolf on yhtiön uusin innovaatio, joka tarjoaa räätälöidyn ratkaisun palvelmaan golfkenttää ja golfin pelaajaa parhaalla mahdollisella tavalla. WiseGolf yhdistää WisePlatformin ja Gamebookin yhdessä toimivaksi kokonaisuudeksi. Palvelukokonaisuus kattaa kaiken mitä golfkentät toiminnassaan tarvitsevat: nettisivut, viestinnän, jäsen- ja osakashallinnan, ajanvarauksen, tasoitus- ja harjoituskierrosten pelaamisen, kilpailujen järjestämisen, myynnin sekä taloushallinnon työkalut.

Lue lisää www.wisegolf.fi

Yyteri on aloittanut Wise Golf -kokonaisratkaisulla vuoden alusta 

Neuvottelut aloitimme syksyllä 2020 ja alkuun haimme kehittämisratkaisuja pääasiassa viestintään ja myyntikanaviin. Melko nopeasti selvisi, että GameBookin myötä WiseGolf tarjoaa kokonaisuuden, jota toimialalla on kaivattu jo vuosia. Jatkossa pystymme kirjautumalla yhteen järjestelmään hoitamaan kaikki golfkentän ja golfseuran toiminnot. Jäsenille ja osakkaille WiseGolfiin siirtymisemme tulee näkymään vaiheittain talven aikana. Ensimmäiset uuden järjestelmän kautta tapahtuvat toimenpiteet ajoittuvat tammikuun lopulle, jolloin jäsen- ja vastikelaskutukset ovat ajankohtaisia. Talven aikana avautuu uudet Yyteri Golfin nettisivut sekä kevääseen mennessä ajanvaraus sekä verkkokauppa. Tässä vaiheessa jäsentemme tai osakkaiden ei tarvitse tehdä asialle mitään. Tarvittavat tietojen siirrot järjestelmien välillä hoituvat henkilökunnan toimesta. Uusille sivuille kirjautumisesta sekä uusista ajanvarausohjeista tiedotamme jäsenistöämme ja vieraspelaajia kattavasti hyvissä ajoin ennen ajanvarauksen avaamista ja golfkauden alkua. 

Tällä hetkellä opiskelemme toimistolla uutta järjestelmää ja työstämme sitä matkan varrella yhdessä WiseNetworkin ja GameBookin kanssa. 

Tiedotamme tästäkin aiheesta lisää matkan edetessä. 

Hyvää talven jatkoa kaikille yyteriläisille!

Markus Björlin, toimitusjohtaja, Yyteri Golf Links Oy

 

 

 

 

 

 

#yyterigolf