Caddiemaster -toimisto

  • Päivittäin ma-su klo 8-20

Golfravintola Gomee

  • Päivittäin ma-su klo 8-22
  • Lounas ma-pe klo 10.30-15
  • Lounas la-su klo 11.30-16

Kentänhoito tiedottaa/huomioitavaa:

Greenfee:

45 € aikuinen

25 € juniori

Yyteri Golf kiittää kaudesta 2018

Arvoisat osakkaat, jäsenet ja yhteistyökumppanimme,

Haluamme kiittää kaikkia golfyhteisömme jäseniä sekä yhteistyötahoja golfkaudesta 2018. Kausi jää mieleemme monin tavoin; iloisista ja onnistuneista kilpailutapahtumista, yyteriläisille kesän aikana osuneista hienoista palkinnoista ja palkintomatkoista, uudistuneesta ravintolasta sekä pro shopista, huippulämpimästä kesästä, 25 000 pelatusta kierroksesta ja aktiivisena jatkuneesta seuratoiminnasta.

Kulunut golfkausi oli meille myös monella tapaa haastava ja opettavainen. Talven aikana viheriömme kärsivät merkittävistä talvivaurioista ja niiden kanssa painimme valitettavasti läpi lähes koko kauden. Asiaa ei parantanut kylmä kevät, tämän jälkeen alkaneet ennätyshelteet ja kuivuus. Näiden edellä mainittujen asioiden taakse emme kuitenkaan aio kätkeytyä, vaan ottaa opiksi ja tehdä jatkossa monet asiat entistä paremmin.

Pelaaja ensin -kyselyjen mukaan onnistumisia saimme kauden aikana erityisesti asiakaspalvelusta, ravintolatoiminnasta sekä opetus- ja valmennustoimista. Yyterin luonto ja kaunis kenttä saivat jälleen myös arvoistaan palautetta ja huomiota.

Kentän kunto ja erityisesti viheriöt saivat sen sijaan kyselyissä oikeutetusti varsin yksimielistä palautetta. Parempaa odotetaan ja vaaditaan jatkossa. Tähän sitoudumme tekemällä kaikki hoitotoimenpiteet suunnitelmien mukaan ja hakemalla aktiivisesti ratkaisuja mm. talven aikaiseen kentänhoitoon, jos sääolosuhteet niitä vaativat. Tästä aiheesta ja syystöiden sujumisesta voitte lukea vielä tarkemmin kenttämestarin tiedotteesta.

Tulevalle kaudelle tulemme parantamaan ja uudistamaan myös viestintää kentänhoidosta, tapahtumista, seuratoiminnasta ja yhteistyökumppaniemme palveluista. Tätä tietoa jaamme jatkossa aktiivisemmin nettisivuillamme, sähköpostikirjein sekä sosiaalisen median eri kanavissa.

Henkilökuntamme lomailee talven aikana pääosin porrastetusti, jotta asiat pyörivät niin toimistolla kuin kentänhoidossa keskeytymättä. Tulevan kauden suunnittelut ovat myös jo kovassa vauhdissa ja niistä tiedotamme pikimmiten heti alkuvuodesta. 

Ilmassa on toiveita valkeasta joulusta – rauhallista ja mukavaa loppuvuotta kaikille!

Jouluisin ajatuksin,

Markus Björlin

toimitusjohtaja, toiminnanjohtaja

Yyteri Golf Links Oy, Yyteri Golf ry

Kuva

Kuva

#yyterigolf