Toimisto ja Klubitalo

  • suljettu 18.3.-9.4.2020 
  • henkilökunta palvelee etänä

Ravintola

  • Suljettu

Kentänhoito tiedottaa/huomioitavaa:

Greenfee:

20 € aikuinen

10 € juniori

Yyteri Golf etsii uutta ravintoloitsijaa

Nykyisen yrittäjän keskittyessä muiden yksiköidensä toimintaan, haemme uutta ravintoloitsijaa klubiravintolaamme golfkauden 2020 alusta lähtien.

Yyteri Golfin monipuolista palvelutarjontaa täydentämään haemme aktiivista ja oma-aloitteista ravintolatoimijaa, jolta odotamme aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta. Golf-toimialan tai kausiravintolatoiminnan tuntemus katsotaan eduksi. Ystävällinen ja asiakaslähtöinen palvelu, hyvä ruoka ja joustavat aukioloajat kuuluvat jatkossakin odotuksiimme ja ovat tehtävässä menestymisen perusta. 

Tarjoamme tulevalle ravintolayrittäjälle uniikin mahdollisuuden liiketoimintaan liikunnallisessa toimintaympäristössä meren äärellä. Samalla yrittäjä toimii yhtenä Yyterin matkailukeskittymän palvelun tuottajista. Yyterin golfklubilla on tarjolla hyväkuntoiset keittiö- ja ravintolatilat toiminnan pyörittämiseen. Golfyhteisömme aktiivinen toiminta, lukuisat kilpailu- ja yritystapahtumat sekä vuosittain noin 25.000 pelattua golfkierrosta antavat hyvän pohjan ravintolatoimintaan, jota myös ulkopuoliset lounasruokailijat ovat hyödyntäneet aktiivisesti jo vuosien ajan.

Asiakaspaikkoja klubiravintolassa on 100 ja lisäksi upealla ulkoterassillamme yhteensä 60 paikkaa.

Toivomme vapaamuotoisia hakemuksia 7.2.2020 mennessä.

Lisätiedot ja hakemukset:

Markus Björlin

toimitusjohtaja

Yyteri Golf Links Oy

markus.bjorlin@yyterigolf.fi

p. 044 750 5990

Kuva

Kuva

#yyterigolf