Toimisto 

Klubitalo ja ravintola suljettu.

Tiedotettavaa/huomioitavaa:

Greenfee:

20 € / aikuiset

10 € / juniori ja opiskelija

Yhtiökokouksen 30.9. kuulumisia

Yyteri Golf Links Oy:n yhtiökokouksen kuulumisia

Yyteri Golf Links Oy:n varsinainen yhtiökokous pidettiin keskiviikkona 30.9.2020 Yyterin Virkistyshotellissa. Kokous siirrettiin keväältä syksyyn Korona pandemian aiheuttaman poikkeustilan vuoksi.

Kokouksessa oli edustettuna 67 osaketta ja 111 ääntä. Vallitseva Koronatilanne näkyi varmasti myös kokoukseen osallistujien määrässä, joka oli tällä kertaa alle puolet normaalisti kevätkokouksiin osallistuneiden määrästä.

Hallituksen puheenjohtaja Tapani Nauha avasi kokouksen ja toivotti osallistujat tervetulleiksi. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Ilkka Härmäläinen ja sihteeriksi Leevi Karimäki. Pöytäkirjan tarkastajiksi sekä äänten laskijoiksi yhtiökokous valitsi Elisa Näyrän ja Ilkka Haaslahden.

Perinteiseen tapaan toimitusjohtaja esitteli hieman laajemmin kauden 2019 kohokohtia, toiminnallista puolta ja lukuja.

Kierrosmäärissä (23 084) ja talouspuolella jäätiin hieman tavoitteista. Tilikauden tulos painui suunnitelman mukaisten poistojen jälkeen tappiolliseksi. Yhtiön likvidivarallisuudessa ei tapahtunut merkittävää muutosta edelliseen kauteen verrattuna. Yhtiö on velaton, tase ja maksukyky säilyi vahvana myös kauden 2019 päätteeksi.

Alla keskeisiä yhtiökokouksen vahvistamia päätöksiä:

  • Vahvistettiin tuloslaskelma ja tase vuodelta 2019. Päätettiin ettei osinkoa jaeta ja tilikauden tappio siirretään edellisten tilikausien voitto/tappio tilille.
  • Hallitukselle ja toimitusjohtajalle myönnettiin vastuuvapaus.
  • Päätettiin hallituksen jäsenten lukumääräksi 5. Tilintarkastajien lukumääräksi päätettiin 2 varsinaista tilintarkastajaa ja 1 varatilintarkastajaksi.
  • Hallituksen jäseniksi ehdotettiin ja kannatettiin olemassa olevaa hallituksen kokoonpanoa ja uudeksi hallitukseksi tuli yksimielisesti valituksi Tapani Nauha, Hannu Ruohomaa, Susanna Nurmi, Janne Aaltonen ja Jouko Kairtamo. Onnittelut uuteen hallitukseen valituille, työ jatkuu!
  • Tilintarkastajiksi valittiin Markku Leino KHT ja Kaarina Pyydönniemi HT sekä varatilintarkastajaksi Heikki Santavuo HT.

Kokouksen pöytäkirjat ovat osakkeenomistajien luettavissa klubitalololla palvelutoimiston aukioloaikoina 14.10.2020 alkaen. 

Osakkeen omistajalla on mahdollisuus tilata kopiot edellä mainituista asiakirjoista osoitteella toimisto@yyterigolf.fi tai toimiston numerosta 02 – 6308 320. Asiakirjat lähetetään ensisijaisesti sähköisessä muodossa.

Haluan kiittää omasta ja hallituksen puolesta kaikkia osallistujia läsnäolosta sekä osallistumisesta yhtiömme päätöksentekoon. Haluamme kiittää myös kokouksen puheenjohtajaa, sihteeriä sekä henkilökuntaa kokousjärjestelyihin osallistumisesta. Virkistyshotellille kiitokset riittävien turvavälien järjestämisestä kokouksellemme.

Hyvää golfkauden jatkoa kaikille!

 

Markus Björlin, toimitusjohtaja, Yyteri Golf Links Oy

 

 

#yyterigolf