Toimisto 

Klubitalo ja ravintola suljettu.

Tiedotettavaa/huomioitavaa:

Greenfee:

20 € / aikuiset

10 € / juniori ja opiskelija

Viheriöt suljetaan ma 16.11. alkaen - viheriöiden syväilmastukset aloitetaan

Kausi alkaa väistämättä kääntymään lopuilleen ja suljemme viheriöt maanantaina 16.11. ja kentänhoito aloittaa samalla viheriöiden syväilmastukset ja homesuojaukset. 

Jatkossa käytössä on siis talviviheriöt ja -lyöntipaikat ja kenttä pidetään auki aina kun se sään puitteissa on mahdollista. Ajanvaraus päättyy samalla ja pelaamaan voi mennä jatkossa jonotusperiaatteella. Ilmoittautumiskansio löytyy entiseen malliin joko ravintolasta tai caddiemasterin postilaatikosta. 

GF on talvikaudella 20 e /  aikuiset ja 10 e / juniorit. Green feen voi maksaa suoraa yhtiön tilille FI77 1269 3000 6153 42. Viestkenttään tulee kirjata seuraavat tiedot: gf, pelaajan nimi / nimet sekä päivämäärä. Kauden 2020 pelioikeuden omaavat voivat pelata 31.12. saakka ja sen jälkeen pelioikeus määräytyy 2021 kauden mukaisesti. Eli kun olet varannut kausipelioikeuden vuodelle 2021, niin pelaaminen voi jatkua tammikuun alussa aina kentän aukiollessa. 

Ravintola on marraskuulla avoinna lounasaikaan, samoin yläkerran wc-tilat. Pukuhuoneet, saunat ja alakerran wc-tilat ovat suljettu ma 16.11. alkaen. 

Palvelutoimisto on marraskuulla avoinna pääsääntöisesti ma - pe klo 10-14. Joitain etäpäiviä pidämme, joten kannattaa varmistaa aukiolo, jos olette tulossa tapaamaan Leeviä tai allekirjoittanutta. Joulukuun aukioloajat ilmoitamme myöhemmin. 

Kaudella 2020 saimme nauttia hienoista peliolosuhteista ja viheriöt olivat avoinna reilun seitsemän kuukauden ajan, 9.4.-15.11!

Tästä on hyvä lähteä talvikaudelle ja kohti uutta sesonkia 2021!

 

Ystävällisin golfterveisin,

Markus Björlin

toimitusjohtaja

Yyteri Golf Links Oy

 

 

#yyterigolf