Caddiemaster -toimisto

  • Päivittäin ma-su klo 8-20

Golfravintola Gomee

  • Päivittäin ma-su klo 8-22
  • Lounas ma-pe klo 10.30-15
  • Lounas la-su klo 11.30-16

Kentänhoito tiedottaa/huomioitavaa:

Greenfee:

45 € aikuinen

25 € juniori

Väylien 7 ja 9 viheriöiden peruskorjaukset käynnistyvät

Väylien 7 ja 9 viheriöiden peruskorjaukset käynnistyvät

Kenttäyhtiön hallitus on päättänyt kokouksessaan 8.8. kenttämestarin, -konsultin sekä operatiivisen johdon esityksestä toteuttaa griinin 7 ja 9 peruskorjaukset vielä tämän syksyn aikana. Kenttätoimikunta on todennut myös kierroksellaan peruskorjausten tarpeellisuuden.

Varsinaiset peruskorjaustyöt viheriöllä aloitetaan ma 1.10.

Edeltävällä viikolla (vko 39) kentänhoito valmistelee tilapäisviheriöt sekä kuorii vanhoja viheriöpintoja paikkauksia varten. Tilapäisviheriö otetaan käyttöön viikon 39 aikana.

Peruskorjaustyöstä vastaa Backtee Oy. Peruskorjaus sisältää mm. viheriöalueiden loppujen ruohopintojen kuorinnan, uuden kasvualustan asennuksen ja tiivistämisen, viheriöalueen perusmuotoilutyöt ja tiivistykset, kastelujärjestelmän putkilinjojen ja sadettimien kaivuun ja täytön.

Omana työnä tehdään lisäksi kasteluputkien ja sadettimien korkoon asennus, kasvualustan lannoitukset ja mahdolliset kalkitukset sekä kylvötyöt.

Peruskorjauksella pyritään luomaan griineille mahdollisimman otolliset kasvuolosuhteet ja parantamaan jatkossa pelikokemusta kentällämme.

Pahoittelemme pelaajillemme rakennustöiden ja peruskorjauksen aikaista harmia.

 

Syksyisin golfterveisin,

Markus Björlin, toimitusjohtaja

Jyri Nordström, kenttämestari

Yyteri Golf Links Oy

#yyterigolf