Toimisto 

Klubitalo ja ravintola suljettu.

Tiedotettavaa/huomioitavaa:

Greenfee:

20 € / aikuiset

10 € / juniori ja opiskelija

Uuden yhtiöjärjestyksen ja toimintamallin valmistelu etenee

Yyteri Golf Links Oy:n varsinainen yhtiökokous 13.3.2019 valtuutti hallituksen aloittamaan uuden toimintamallin ja yhtiöjärjestysmuutoksen selvitystyön.

Kesäkuulla hallitus kutsui osakkaita selvitystyön osalta info- ja keskustelutilaisuuteen, jossa esiteltiin kevään aikana laadittu luonnos uudesta yhtiöjärjestyksestä sekä ajatuksia uuden toimintamallin sisällöstä. Hallitus sai tilaisuudesta hyvät evästykset ja on jatkanut asian valmistelua.

Palautteiden ja keskustelujen analysoinnin sekä päätöksentekoprosessin näkökulmasta on nyt valmistunut päivitetty esitys niin uudesta yhtiöjärjestyksestä kuin toimintamallistakin. Hallitus päätti tämän vuoksi 28.8. kokouksessaan järjestää osakkeen omistajille vielä uuden info- ja keskustelutilaisuuden, jossa kyseisiä asioita selvennetään ja käydään läpi. Aikaa on varattu myös keskustelulle.

Osakkeen omistajien info- ja keskustelutilaisuus järjestetään ma 16.9. klo 18.00 Yyterin Virkistyshotellissa, Sipintie 1, 28840 Pori. Laitamme kutsun tilaisuuteen osakerekisterissä oleviin sähköpostiosoitteisiin viikon 36 alussa ja seuraavalla viikolla tilaisuuden materiaalit tutustumista varten. Jos olet epävarma, että löytyykö sähköpostiosoitteesi osakerekisteristä, niin voit laittaa sähköpostia palvelupäällikkö Tiia Viljaselle tiia.viljanen@yyterigolf.fi.

Päätökset uudesta yhtiöjärjestyksestä tehdään ylimääräisessä yhtiökokouksessa, jonka ajankohdaksi on suunniteltu ke 9.10.2019. Viralliset kokouskutsut ja -materiaalit lähetetään osakkeen omistajille yhtiöjärjestyksen mukaisesti syyskuun loppupuolella.

Hyvää golfkauden jatkoa!

Yyteri Golf Links Oy

Hallitus

 

#yyterigolf