Caddiemaster -toimisto

  • Päivittäin ma-su klo 8-20

Golfravintola Gomee

  • Päivittäin ma-su klo 8-22
  • Lounas ma-pe klo 10.30-15
  • Lounas la-su klo 11.30-16

Kentänhoito tiedottaa/huomioitavaa:

Greenfee:

45 € aikuinen

25 € juniori

Tasoitusten vuositarkastus kaudelta 2018 suoritettu

HR (=Handicap Review) eli tasoitusten vuositarkastus on ajettu jälleen jäsenrekisteriimme.

Suomessa käytetään Euroopan Golfliiton EGA:n tasoitusjärjestelmää, jossa kilpailutulosten korjausten (CBA-korjaus) lisäksi tehdään kerran vuodessa pakollinen vuositarkastus. Kyseinen vuositarkastus koskee vain tasoituksella 36 tai alle pelaavia ja joilla on aktiivinen EGA-tasoitus (jotka ovat palauttaneet vähintään neljä (4) tasoituskierrostulosta edellisen kauden aikana ja joilta löytyy vähintään kahdeksan (8) tasoituskierrostulosta kahden viimeisen kauden ajalta).

Oma tasoitus on voinut tarkistuksen yhteydessä pysyä ennallaan tai nousta/laskea yhdellä, kahdella tai kolmella. Kirjautumalla NexGolfiin omilla jäsentiedoillasi ja menemällä tasoitushistoria -välilehdelle, näet onko HR vaikuttanut omaan tasoitukseesi.

LUE LISÄÄ HR -tarkistuksesta.

Lisäksi aiempien vuosien tapaan kaikki pelaajat, joiden tasoitus vuoden 2018 lopussa perustui kolmeen tai vähempään tasoitustulokseen, menettivät ns. EGA:n aktiivisen tasoituksen vuodelle 2019.

  • Kyseinen tasoitus muuttuu ei-aktiiviseksi. Tämä ei tarkoita tasoituksen poistumista vaan tasoitusta pidetään normaalin tapaan yllä pelaajan ja seuran toimesta. Tämä ei vaikuta normaaliin pelaamiseen millään tavalla.
  • Kyseisellä ei-aktiivisella tasoituksella voi myös osallistua kilpailuihin (muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta), mutta tasoituksellisessa sarjassa pelaaja ei voi saada palkintoa.
  • Ei-aktiivinen tasoitus muuttuu aktiiviseksi, kun pelaaja on palauttanut vähintään neljä tasoituskelpoisten edellytysten vallitessa pelattua tulosta vuoden 2019 aikana.

Tähti (*) tasoituksen perässä tarkoittaa sitä, että tasoitus on aktiivinen.

Talvisin golfterveisin,

Yyteri Golf Links

#yyterigolf