Toimisto ja Klubitalo

  • caddiemaster-toimisto avoinna ma-la klo 8-18 ja su klo 8-17
  • p. 02 6308 320 tai caddiemaster@yyterigolf.fi
  • klubin alakerran wc-tilat käytettävissä toimiston aukioloaikoina. 

Ravintola

  • Auki take away - palveluin klo 9.00-17.00
  • Kulku klubin takaa terassin ovesta

Kentänhoito tiedottaa/huomioitavaa:

Greenfee:

40 € aikuinen

20 € juniori

Ravintola aukeaa huhtikuun puolivälissä

Tulevalla kaudella ravintolatoiminnan järjestämisestä golfravintolassamme vastaa LounasPatria Oy. Yrittäjänä toimii Reetta Tuominen sekä ravintolapäällikkönä Satu Leppänen. Lounastupa Patria on tarjonnut maittavia kotiruokalounaita Reposaaressa viiden vuoden ajan sekä Porin keskustan tuntumassa Citylounaassa viimeiset neljä vuotta. Avoimena ollut ravintolapaikka kiinnosti yrittäjä Reetta Tuomista kovasti, sillä hänellä on ollut vetoa ja ajatuksia Meri-Porin suuntaan jo hetken aikaa.

”Yyteri Golfin puolesta olemme iloisia siitä, että saimme jälleen kokeneen ja innostuneen toimijan ravintolaamme. Ravintola on yksi keskeisistä palveluistamme ja tämän vuoksi tärkeässä osassa pelaajiemme ja vieraidemme viihtymisessä.” – toteaa Yyteri Golf Links Oy:n toimitusjohtaja Björlin.

Ravintola avataan huhtikuun puolenvälin tietämissä maistuvalla buffetlounaalla sekä kahvilatuottein ja -palveluin. Buffetlounas on tarjolla myös viikonloppuisin. Ravintolan aukioloaikoja pidennetään kentän aukeamisen jälkeen ja kesäkuukausien aikana palvellaan aamusta aina iltakymmeneen saakka. Kesäsesongin aikana tarjoillaan aamuisin myös aamiaisbuffet, joka on hieno startti aamukierrokselle tai ennen kilpailupäivää. Lisäksi kesäkuukausina lounaalla jälkiruokana tulee olemaan päivittäin jäätelöbuffet.

Kuva

Kuvassa keskellä yrittäjä Reetta Tuominen, ravintolapäällikkö Satu Leppänen sekä Yyteri Golfin toimitusjohtaja Markus Björlin.

”Tervetuloa golffarit sekä kaikki maistuvan kotiruuan ystävät Yyterin Golfravintolaan lounaalle tai nauttimaan kahvista ja virkistävistä virvokkeista upealle terassillemme.” – toivottavat Reetta Tuominen, Satu Leppänen ja Markus Björlin yhdessä.

#yyterigolf