Toimisto 

Ravintola, klubitalo ja pukuhuoneet

  • Avoinna päivittäin klo 9-19.

Kentänhoito tiedottaa/huomioitavaa:

Greenfee:

40 € / aikuiset

20€ / juniori ja opiskelija

Palvelutiedote (Päivitetty (7.5.)

Caddiemaster-toimisto
Palvelemme ma-la klo 9.00-17.00 ja sunnuntaisin klo 9.00-16.00. Asiointi toimistossa tulee tehdä muutama (1-3) henkilöä kerrallaan, jotta pystymme takaamaan turvaetäisyyksien säilymisen palvelun aikana. Maksujen osalta suosittelemme korttimaksuja. Toimiston kautta ei ole toistaiseksi läpikulkua ravintolaan tai yläkerran wc-tiloihin.

Pelituotteiden ja greenfeen maksaminen
Greenfee 40 € aikuinen ja 20 € juniori. Toimiston ollessa suljettu green feet maksetaan yhtiön tilille FI77 1269 3000 6153 42. Viestikenttään pelaajan nimi tai nimet ja pelipäivämäärä. Jatkossa maksaminen onnistuu myös etänä MobilePayn kautta.

Muut pelituotteet maksetaan ensisijaisesti laskulla, joka toimitetaan asiakkaalle mieluiten sähköpostitse. 
 

Ravintola & Taukotupa
Golfravintola on auki take away -konseptilla ja palvelee alkuvaiheessa päivittäin klo 9.00-17.00. Kulku ravintolaan tapahtuu terassin oven kautta. Ravintolatilat on rajattu.

PCY Shop
PCY Shop on avoinna cm-toimiston aukiolon mukaisesti. Välineasioissa voitte olla yhteydessä suoraan Toniin, toni@pcy.fi tai Juhaan, juha@pcy.fi.

Rangen käyttö
Rangelle on siirrytty lyömään nurmelta. Lyöntialueet on rajattu valkoisin tilajakajin. Pallokone on käytössä ja omatoiminen kerääminen ei ole enää sallittua. Pallokoneeseen on asennettu korttimaksupääte, joten palloja saa vaikka palvelutoimisto on suljettu. Myös viime vuonna hankitut poletit ja rangekortit toimivat.

Rangea käytettäessä tulee muista riittävä etäisyys muihin harjoittelijoihin. Rangella saa olla samanaikaisesti vain 10 harjoittelijaa. Pallokorit on poistettu käytöstä, joten muista ottaa oma ämpäri tai kassi mukaan.

Lähipelialue
Puttiviheriö käytössä enintään 5 henkilölle kerrallaan. Odotathan omaa vuoroasi etäämmällä. Lipputankoihin ei tule koskea otettaessa palloa reiästä.

Bägikärryt
Bägikärryjä on otettu 50 kpl käyttöön. Bägikärryjä säilytetään toistaiseksi klubitalon pääsisäänkäynnin katoksen alla.
Ovesta katsottuna oikealla on desinfioidut käyttövalmiit kärryt. Kärryt palautetaan käytön jälkeen oven vasemmalle puolelle.
Kentänhoito desinfioi käytöstä palautuneet kärryt päivittäin.

Golfautot
Golfautot 8 kpl on otetaan vuokrakäyttöön pe 8.5. alkaen. Varaa auto caddiemasterilta p. 02 6308 320. 

WC-tilat
Taukotuvan WC-tilat on käytössä aamusta iltaan. 
Klubitalon alakerran wc-tilat ovat käytössä päivittäin klo 9.00-17.00. Metsävessat 2 kpl pidetään suljettuna toistaiseksi. 

WC -tiloja käytettäessä tulee kiinnittää erityisesti huomiota käsien pesuun ja yleiseen hygieniaan.

Ryhmäkoot ja lähtövalit
Maanantaista 27.4. alkaen käytössä neljän (4) hengen lähdöt ja 10 minuutin lähtövälit. 

Opetus ja valmennus
Opetusta ja valmennusta on saatavilla normaalisti 1-2 hengen pienryhmissä. Yhteydenotot suoraan juha@pcy.fi tai p. 040 861 9892. 

Hole In One -haasteet 
Holari -haasteet käynnistyvät par 3 väylillä 1.5. alkaen. Luvassa jälleen mukavia palkintoja unelmalyönnin tehneille.

Alkeiskurssit
Kevätkauden alkeiskurssit ovat käynnistyneet. Nyt kaikki houkuttelemaan uusia harrastajia seuraamme. Lisätietoa kursseista nettisivuiltamme.

Pelioikeuden ja muiden pelituotteiden hankinta
Pelioikeuden ja muut pelituotteet voit hankkia nettisivujen etusivulta löytyvän tilauskaavakkeen kautta, soittamalla caddiemasterille puh. 02 6308 320 tai lähettämällä sähköpostia caddiemaster@yyterigolf.fi.

Liikuntasetelit
Jos haluat hyödyntää pelituotteiden maksamiseen liikunta- ja kulttuuriseteleitä, toimi seuraavasti:

Lähetä setelit postitse kirjekuoressa osoitteeseen

Yyteri Golf Links Oy
Karhuluodontie 85
28840 Pori

Voit myös itse toimittaa setelit kirjekuoressa Yyteri Golfin postilaatikkoon (postilaatikko sijaitsee klubin portilla Karhuluodontiellä ).

Muistathan allekirjoittaa kaikki setelit. Liitä mukaan myös seuraavat tiedot: Oma nimesi, seteleiden summa sekä maksamasi pelituotteen nimi (kausipelioikeus, 10-kortti tms.)

Mikäli haluat käyttää maksutapana sekä laskua että liikunta- ja kulttuuriseteleitä, maksa laskusta vain se osa, jonka haluat maksaa tilisiirtona. Tämän jälkeen toimita liikunta- ja kulttuurisetelit yllä olevien ohjeiden mukaisesti.

Pelituotteet voit maksaa myös mobiilisti eri alustoja käyttäen. Ohjesiin pääset alla olevien linkkien kautta.

Smartum

Epassi

Eazybreak


Toivotamme kaikille aurinkoisia ja mukavia ulkoiluhetkiä kentällämme!

Yyteri Golf Links Oy
Yyteri Golf ry

#yyterigolf