Toimisto 

Klubitalo ja ravintola suljettu.

Tiedotettavaa/huomioitavaa:

Greenfee:

20 € / aikuiset

10 € / juniori ja opiskelija

Pakkasaamujen pelisäännöt

Sään jälleen kylmetessä on syytä muistuttaa, että jäisellä tai aamukuuraisella kentällä pelaaminen on ehdottomasti kielletty. Seuratkaahan kotisivujen KENTTÄINFO -osiota ja ajankohtaisia uutisia, jonne päivitämme kenttään liittyvät ajankohtaiset tiedotteet. Kenttä pyritään pitämään auki mahdollisimman pitkään sään salliessa.

Yleinen käytäntö on, että varatut lähdöt pakkaskeleillä perutaan, joten lähtöaika ei siirry vaan poistuu. Otathan tämän huomioon, kun varaat tiiaikaa varsinkin aamulle tai aamupäivälle. Mikäli ennusteet enteilevät pakkasaamuja, pyrimme sulkemaan aamujen lähtöaikoja hieman ennakoivasti.

HUOM! Myös puttiviheriöille ja lähipelialueelle meneminen on kiellettyä, kun kenttä on pakkasaamuina suljettu. Rangella lyöminen huurteiselta ruoholta ei myöskään ole sallittua.

MIKSI GOLFIA EI SAA PELATA JÄÄTYNEELLÄ TAI KUURAISELLA NURMELLA?

Yksiselitteinen vastaus: ”heinä kuolee”.

Jäätyneellä tai kuuraisella kasvustolla liikkuminen katkoo heinää ja murskaa sen solukoita. Kävelyjäljistä heinä kuolee välittömästi tai viimeistään talven kovilla pakkasilla. Vaurioitunut heikkokuntoinen kasvusto on myös erittäin altis kasvitaudeille.

Yyteri Golf Links Oy

#yyterigolf