Caddiemaster -toimisto

  • Päivittäin ma-su klo 8-20

Golfravintola Gomee

  • Päivittäin ma-su klo 8-22
  • Lounas ma-pe klo 10.30-15
  • Lounas la-su klo 11.30-16

Kentänhoito tiedottaa/huomioitavaa:

Greenfee:

45 € aikuinen

25 € juniori

Juha ja Toni starttaavat 4. tason golfopettajakoulutuksen

Valmennustoiminnan veturit starttaavat huhtikuussa viimeisen etapin golfopettajan koulutuksessa.

Golfopettajakoulutus on osa Suomen PGA:n ja Suomen Golfliiton yhteistä 5-tasoista peruskoulutusta ja se valmistaa golfopettajan ammattiin. Golfliitto vastaa tasoista 1-3 ja Suomen PGA tasoista 4 ja 5. Golfopettajakoulutuksen (4.taso) jälkeen on mahdollista hakea keväällä 2020 alkavaan 5.tason koulutukseen, jonka jälkeen voi hakea PGA:n täysjäsenyyttä muiden kriteerien täyttyessä.

"Suomen koulutusten osalta nyt alkaa se viimeinen etappi. Olo on odottava ja innostunut. Siitä on kuitenkin jo jonkin verran aikaa kun tasolta 1 lähdettiin. Tavoitteena on ollut kokoajan se että jonakin päivänä Yyterissä toimisi kaksi PGA tason valmentajaa. Vuonna 2020 tämä sitten toteutuu. Koulutuksia on kertynyt myös muualta ja tarkoitus on hakea vielä lisää ulkomailta. Esimerkiksi Tonilla on menossa hyvää vauhtia arvostetun Titleist Performance Instituten viimeiset etapit.", kertoo Juha.

Tulevana kesänä palaavat seuraharjoitukset tutulle paikalle torstaihin, "torstai on treenipäivä". Kaikki harjoitukset ja muut valmennustapahtuvat tulevat löytymään Nexgolfista.

Alkeiskursseihin haetaan myös vähän uusia tuulia ja näistä lisäinfoa heti ensi kuun alkupuolella.

 

#yyterigolf