Toimisto 

Klubitalo ja ravintola suljettu.

Tiedotettavaa/huomioitavaa:

Greenfee:

20 € / aikuiset

10 € / juniori ja opiskelija

Henkilökunta uutisia

Vuoden 2021 golfkauden valmistelut ovat jo täydessä vauhdissa. Yhtenä tärkeimmistä niistä on tulevan vuoden henkilökunnan rekrytoinnit. 

Leevi Karimäki siirtyy vuodenvaihteessa päätoimiseksi opiskelijaksi mutta jatkaa talven aikana vielä golfyhteisössämme projektityöntekijänä käynnissä olevissa kehittämishankkeissa. Tiia Viljanen jatkaa toistaiseksi äitiysvapaalla. 

Sitten ensimmäisiin ensi kautta koskeviin rekrytointiuutisiin. Golfyhteisömme palvelupäällikkönä aloittaa 4.1.2021 Johanna Uusitalo Ulvilasta. Johannahan on meille monille jo entuudestaan tuttu ja vaikuttanut useamman vuoden ajan naistoimikunnassa sekä seuran hallituksen jäsenenä. Tällä kaudella Johanna kiersi kenttäämme noin 180 kierroksen verran, joten tulevaan työympäristöön hän on saanut näin arvokasta käytännöstason kokemusta. Johannan yhteystiedot tulevat nettisivuillemme töiden alkaessa alkuvuodesta. Työnantajan ja koko golfyhteisömme puolesta haluan toivottaa Johannan tervetulleeksi mukaan nyt myös työntekijän roolissa. 

Kentänhoidon ja caddiemasterien osalta pyrimme saamaan henkilökunnan sovittua jo tammikuun aikana. Näistä ilmoittelemme sitten taas lisää, kun asiat vahvistuvat. 

Tästä on hyvä jatkaa ensi kauden suunnittelua. 

Golfterveisin,

Markus Björlin, toimitusjohtaja, Yyteri Golf Links Oy

 

 

 

#yyterigolf