Toimisto 

Klubitalo ja ravintola suljettu.

Tiedotettavaa/huomioitavaa:

Greenfee:

20 € / aikuiset

10 € / juniori ja opiskelija

Henkilökunnan lomat - joulun ajan info

Toimiston ja kentänhoidon henkilökunta viettävät lomiaan 23.12.2020 - 3.1.2021. 

Alla muutamia ajankohtaisia kysymyksiä ja vastauksia niihin. 

Haluaisin varata pelioikeuden ensi kaudelle, kuinka toimitaan? Kauden 2021 pelioikeudet ovat helpoiten varattavissa nettisivustomme etusivulta löytyvän PELIOIKEUDET 2021 painikkeen takaa löytyvällä lomakkeella. Voit lähettää pelioikeusvarauksen myös sähköpostitse caddiemaster@yyterigolf.fi. Ennakkoon varatut pelioikeudet laskutetaan kootusti myöhemmin talven aikana. 

Onko kenttä auki vai kiinni, voiko kentälle mennä pelaamaan? Kentän auki- / kiinniolo löytyy tuttuun tapaan nettisivujen KENTTÄINFO -osiosta. Varmistathan kentän tilanteen ennen pelaamaan lähtemistä. Kenttä on aina päiväkohtaisesti joko auki tai kiinni, kentän mahdollista sulamista ei seurata myöhemmin päivällä. Ilmoittautuminen tapahtuu kansioon, joka löytyy caddiemaster-toimiston oven vierestä postilaatikosta. 

Kuka voi kentän aukiollessa mennä pelaamaan ja mitä se maksaa? Pelaamaan oikeutettuja ovat kauden 2020 kausipelioikeuden lunastaneet (31.12. saakka) ja sen jälkeen kauden 2021 kausipelioikeuden varanneet. Muille talviajan greenfee edulliseen 20 euron hintaan ja juniorit / opiskelijat 10 euroa. Maksun voi suorittaa suoraan yhtiön tilille FI77 1269 3000 6153 42. Viestikenttään seuraavat tiedot: GF, päivämäärä ja pelaajan nimi / nimet. 

Henkilökunnan lomien aikana kiireellisissä Yyteri Golfin asioissa yhteydenotot toimitusjohtajaan p. 044 750 5990 / Björlin. 

Hyvää Joulun odotusta kaikille!

 

Markus Björlin, toimitusjohtaja, Yyteri Golf Links Oy

 

 

 

 

#yyterigolf