Caddiemaster -toimisto

  • Päivittäin ma-su klo 8-20

Golfravintola Gomee

  • Päivittäin ma-su klo 8-22
  • Lounas ma-pe klo 10.30-15
  • Lounas la-su klo 11.30-16

Kentänhoito tiedottaa/huomioitavaa:

Greenfee:

45 € aikuinen

25 € juniori

Golf Balata ja Performance Center Yyteri aloittavat yhteistyön

Lakeside Golfissa ja Nokia River Golfissa toimiva Golf Balata ja Yyteri Golfissa vaikuttava Performance Center Yyteri ovat sopineet yhteistyöstä. Yhteistyö polkaistaan käytäntöön heti ja sen tavoitteena on palvella golfareita entistä paremmilla palveluilla ja tuotteilla länsirannikolla.

Golf Balatan palvelu hakee vertaistaan

Toni Aalto, Performance Center Yyteri
Olen pitkään seurannut Golf Balatan toimintaa ja mielestäni Suomesta ei vastaavaa palvelua saa mistään. Runsaat valikoimat, järkevä hinnoittelu, mailojen tyytyväisyystakuu ja vaihtohyvitys vanhoista mailoista tekee konseptista ainutlaatuisen – samoin tietenkin tuo käytettyjen mailojen myynti eteenpäin sloganilla” Golf Balatassa hyvä kiertää”.

Nämä perustelut mielessämme ehdotimme viime kesänä Petrille yhteistyöstä, jossa molemmilla olisi selkeä rooli ja kaikki voittavat – etenkin golfarit.

Petri Pelttari Golf Balata
Tonilla ja Juhalla on myös muista selkeästi erottuva toimintakonsepti eli he ovat keskittyneet yksilön valmennukseen ja fittauspalveluun. Tämä kolahti.  

Tarjoamalla heille Callaway tuoteperheen koko repertuaarin – mailat demopaketteineen, pallot, hanskat ja tietenkin Odyssey putterit – uskomme Yyterin tarjonnan kattavan valtaosan golfareista. Golf Balatalla oli viime kaudella mailojen fittaus keskitetty River Golfiin ja kokemukset sieltä olivat niin hyvät, että uskomme TrackMan fittauksen toimivan myös Porissa.

Markus Björlin, Yyteri Golf Links Oy
Palvelujen jatkuva kehittyminen ja asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin vastaaminen on osa Yyteri Golfin lähivuosien suunnitelmia. Tämän vuoksi suhtaudumme ilolla nyt alkavaan PCY:n ja Golf Balatan yhteistyöhön. Ensi kesänä pystymme palvelemaan tältä osin jälleen paremmin niin omia kuin vieraspelaajiamme.

Yhteenveto yhteistyöstä

Performance Center Yyteri keskittyy edelleen yksilöön niin valmennuksessa kuin mailafittauksessa.Yksilöllisyyttä korostaa myös se, että mitä tahansa tuotteita voi Golf Balatasta tilata Yyteriin asiakkaan nimellä muutaman päivän toimitusajalla.

Golf Balatan kautta Yyteriin tulee kaudeksi 2019 myyntiin Callaway tuotteet. Tämä lisää demomailatarjontaa sekä myös suoraan hyllystä poimittavien tuotteiden valikoimaa. Kova juttu tulee olemaan myös Odyssey-puttereiden testausmahdollisuus.

Yhteistyö käynnistetään yhdellä yhteisellä tuotemerkillä ja jatkossa edetään yhteisten kokemusten mukaan. Pääasia on luoda toimiva yhteistyökonsepti.

Golf Balata on #1 käytettyjen mailojen myynnissä Suomessa. Toni ja Juha tulevat ohjaamaan asiakkaitaan – etenkin aloittelijoita – tutustumaan tähän tarjontaan. Myös kokeneimmille golfareille tämä on monesti se järkevin vaihtoehto.

Lisätietoja

Petri Pelttari, 040 702 8852petri.pelttari@golfbalata.fi
Toni Aalto, 040 830 1127toni@pcy.fi

#yyterigolf