Toimisto ja Klubitalo

  • suljettu 18.3.-9.4.2020 
  • henkilökunta palvelee etänä

Ravintola

  • Suljettu

Kentänhoito tiedottaa/huomioitavaa:

Greenfee:

20 € aikuinen

10 € juniori

Bägivaraston remontti loppusuoralla

Vuoden vaihteen molemmin puolin tehty remontti on valmistumassa ja viimeistelyt suoritetaan ensi viikon puoleen väliin mennessä. Uutta pintaa ja freesiä ilmettä on niin seinissä, kuin lattiassakin. Varusteiden siirrot kaappeihin voidaan aloittaa to 30.1.2020 alkaen.

Hallitus on linjannut bägikaappien vuokrauksesta kaudelle 2020 – 2021 seuraavaa:

1. Kaappeihin etuoikeus aikaisemmin kaapin vuokranneilla osakkailla, joilla on pelioikeus kaudelle 2020

2. Osakkaat, joilla kausipelioikeus kaudelle 2020

3. Kausipelioikeuden omaavat Yyteri Golfin jäsenet

Näin ollen kaapit vuokrataan ensisijaisesti omistajille, joilla on pelioikeus lähestyvälle kaudelle. Tämän jälkeen vapaat kaapit vuokrataan vuodeksi kerrallaan muille Yyterin pelioikeuden omaaville yllä olevassa järjestyksessä. Tällä tavoin toimien palvelemme parhaiten Yyteriä kotikenttänään pitäviä ja kentällemme paljon pelaavia omistajia ja pelioikeutettuja. Vapaat kaapit täytetään jonotuslistan perusteella.

Kaappien hinta kaudella 2020-2021 on 60 € / kaappi. Kaapit, joissa on rajoite (tolpat) vuokrataan hintaan 50 € / kaappi.

Pikkukaapit (kantobägit) vuokrataan hintaan 25 € / kaappi.

Yksi pelioikeus oikeuttaa yhden kaapin vuokraamiseen ja kaappien edelleen vuokraus ei ole sallittua. Turvallisuussyistä bägivaraston käytävillä ei saa jatkossa säilyttää golfkärryjä tai muita varusteita.

Jos olet luopumassa bägikaapista, niin ilmoitathan asiasta pikimmiten p. 02 6308 320 tai caddiemaster@yyterigolf.fi. Samoista yhteystiedoista voit tiedustella vapautuneita kaappeja ja ilmoittautua kaappien jonotuslistalle.

Näillä eväin kohti uutta golfsesonkia.

Yyteri Golf Links Oy

HALLITUS

Kuva

Kuva

#yyterigolf